Geen producten (0)

Beschuit met roze en blauwe muisjes!

Beschuit met roze en blauwe muisjes!

 

 

 

 

 

 

 

Wij willen onze twee nieuwe toppers introduceren. Rein & Roos zijn onze versterking op Social Media en de webshop. Rein & Roos staan symbool voor de nieuwe tweesplitsing binnen de Gooise.

  1. Wij zijn ooit begonnen als prijsvechter waarin de service iets minder hoog lag. Service is vandaag de dag ons belangrijkste speerpunt maar wij proberen in samenwerking met onze vaste leveranciers altijd mooie prijzen neer te zetten en leuke acties te bedenken. 
  2. Het wordt steeds actueler, duurzaam. Ook wij kunnen niet achterblijven en zijn ervan overtuigd dat wanneer wij allen ons steentje bijdragen we de wereld wat mooier achterlaten voor de generaties die volgen. Hierin maken wij bewuste keuzes voor onszelf, denk aan afval scheiden, geen plastic gebruiken, volledig circulair hygiënepapier gebruiken etc. Om deze reden maken wij ook nieuwe keuzes voor het assortiment, producten die net even wat minder belastend zijn voor het milieu, waar nagedacht wordt over de verpakking, materiaal en transport. 

 

Ik ben Rein, ik vind het belangrijk dat jij je centen in je zak houdt.

Samen met mijn collega's op kantoor probeer ik de mooiste deals voor jullie binnen te slepen.De komende tijd zal ik dan ook de prijspakkers met jullie delen, ik ga ervoor zorgen dat jij zo voordelig mogelijk gaat inkopen. 

Ik heb altijd artikelen in mijn actie rubrieken staan, neem je een kijkje voor de huidige acties?  

 

Ik ben Roos, ik ga en sta voor duurzaam.

Wil jij jouw bedrijf een stukje duurzamer maken? Spar dan met mij, ik kan je uitleggen waarom je nu beter voor een duurzaam product kan kiezen en wat het verschil is met de producten die je gewend bent te gebruiken.

Wil jij dat één van mijn collega's bij je langskomt? Geef maar een seintje!
 

Wij zijn tegenwoordig te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Houdt onze kanalen goed in de gaten voor leuke acties, duurzame weetjes en meer! 

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.